TOAMNA – ACTIVITATE TRANSDISCIPLINARA

Cornelia Bățăuș
Ultima modificare: 20 septembrie 2021
0 elevi înscriși

Despre curs

Bun gasit si in vacanta de vara!

 Anul  acesta, eu am terminat o serie minunata, de care ma despart cu greu.

Ma tot gandesc la activitati pentru viitorii prichindei.
Vine toamna cu pasi repezi si mi-am grupat cateva colaje muzicale, povesti, legende,prezentari despre animale, anotimpuri, activitati creative transdisciplinare cu tema TOAMNA, cu un superb peisaj cu maci, fotografiat de mine, pe malul marii. Am folosit instrumentul digital THINGLINK.

M-am gandit sa incep cu LEGENDA TOAMNEI, LEGENDA CRIZANTEMEI, voi continua cu jocuri de rol, vom crea masti sau voi folosi personajele create de elevii mei din seria actuala.

Jocurile de limba, de exersare a regulilor de comunicare, de genul EU SPUN UNA, TU SPUI MULTE, ANTONIME, SINONIME…..vor intregi tabloul orelor de limba romana.

Vom folosi cu incredere prezentarile minunate puse la dispozitie de platforma TWINKL, despre animalele care hiberneaza, despre toamna, arici, veverite.

FRUNZA DE COLORAT

ANIMALE CARE HIBERNEAZA

Utilizez cu mare placere platforma MOZABOOK care ne pune la dispozitie nenumarate materiale interesante, care respecta programa scolara.  Pentru orele de CUNOASTEREA MEDIULUI descoperim aici lucruri minunate, filme, modele 3D, lectii digitale, cum ar fi: IN PADURE, SCHIMBAREA ANOTIMPURILOR, TOAMNA….Aici ne putem crea propriile caiete, teste, jocuri sau putem folosi din cele existente. Pentru platforma se plateste un abonament anual. Eu il am de cativa ani si consider ca merita din plin sa il achizitionati.

La orele de AVAP, avem nenumarate idei de pus in practica,  coloram imagini ce prezinta toamna, cream tablouri cu elemente din natura, cu materiale reciclabile, cum ar fi: sulul de hartie, dopuri de plastic . Toate activitatile vor fi transdisciplinare si interdisciplinare  si vin in intampinarea problemelor actuale ale globalizarii lumii contemporane. Elevii pot intelege lumea in ansamblul ei, prin activitati din categoria LEARN BY DOING!

Pot continua la nesfarsit cu idei de genul acesta, pe care le regasiti si in cadrul PROIECTULUI meu ETWINNING,

CERCETATOR IN DEVENIRE STEAM, regasiti aici articolul despre proiect si activitatile sale.

Jocul urmator este util celor mici.

TOAMNA, JOC DE CUVINTE INCRUCISATE

Sa va fie de folos!

Creativitatea înseamnă străpungerea lumescului pentru a găsi minunatul.” Bill Moyers

Tags

Profesorii tăi

Cornelia Bățăuș

0/5
43 de cursuri
0 Review-uri
30 de elevi
Vezi mai mult

Adaugă review