Materiale prima zi de clasa pregătitoare

Cornelia Bățăuș
Ultima modificare: 12 septembrie 2021
2 elevi înscriși

Despre curs

Gărgărița

Am aflat că voi fi clasa pregatitoare G anul acesta. M-am tot gândit ce animaluț să aleg reprezentativ pentru această literă și am ales GĂRGĂRIȚA. Așa că am pregătit un material despre gărgărițe, care poate fi folosit și pentru cei ce au litera B la clasa – BUBURUZA.

Am cules câteva curiozități despre găgăriță și le-am așternut într-o prezentare Power Point pe care v-o atașez mai jos.

La finalul materialului veți găsi o idee de a realiza gărgărița și o variantă de mandală cu buburuza de colorat. Materialele pot fi folosite cu ușurință la ora de AVAP.

Orarul clasei

Orarul clasei eu l-am realizat in 2 moduri: sub formă de desene (cel pe care il voi oferi copiilor) și cu text inclus în pliant (pe care îl voi oferi părinților pe care îl aveți prezentat mai jos).

Vă las materialul pentru elevi, atât în format word pentru a-l putea edita, cât și in format jpg pentru a vedea rezultatul final. În word, veți găsi și imaginile pe care eu le-am folosit pentru materii. pe care trebuie să le copiați în orarul vostru sau puteți să le printați și apoi să le lipiți împreună cu elevii.

Orarul in format word, îl puteți descarca de aici

Pliant

Dupa cum v-am spus, am pregătit un pliant cu toate informațiile necesare pentru părinți. Aici veți găsi: orarul, structura anului școlar, necesar de rechizite, regulile clasei și programul zilnic. Acest pliant îl voi oferi în prima zi de școală.

Mai jos il atașez tot în format word pentru a putea fi editat .

Sper să vă fie de folos materialele și aștept feedback din partea celor care hotărăsc să le folosească.

Un an școlar plin de realizări vă doresc!

Profesorii tăi

Cornelia Bățăuș

0/5
43 de cursuri
0 Review-uri
31 de elevi
Vezi mai mult

Adaugă review